betyg 5

I’m a Dapper Dan man!

recension dapper dan matt paste

Recension av Dapper Dan Matt Paste.

Ni som har sett bröderna Coens moderna filmklassiker ”O Brother Where Art Thou” minns säkert George Clooneys älskade pomada Dapper Dan. Sedan filmen kom för runt 15 år sedan har marknaden fått ett antal produkter med samma namn och i samma klassiska 30-talsanda. Jag har sedan ett antal månader flitigt använt mig av den brittiska Dapper Dan UK. Företaget grundades i Sheffield, England 2011 och har 3 olika hårprodukter i sitt sortiment. Den variant jag använt är Matt Paste – som de själva ser som flaggskeppet i produktlinjen.

recension dapper dan matt paste

Dapper Dan Matt Paste är en halvblank hårstylingprodukt som levereras i en riktigt snygg aluminiumburk på 100 ml med retrodesign. Doften är en klassisk, maskulin barbershopdoft. Konsistensen är mjuk, krämig och precis lagom klibbig. Den är väldigt lätt att applicera – antingen med en kam eller med händerna. Jag upplever den som väldigt mångsidig då den ger bra styling både till kort som långt hår, rufs eller bakåtslickat och ger en lagom glans utan att kännas eller se flottig ut. Då produkten är vattenbaserad är den väldigt lätt att tvätta ur med bara varmt vatten. Håret känns rent efteråt även om du inte använder schampo. Man bör inte tvätta håret med schampo varje dag om man inte behöver så detta uppskattar jag väldigt mycket.

Frisyren doftar gott och håller hela dagen. Detta är den bästa hårstyling jag testat hittills och jag ska nyfiket testa de andra varianterna i företagets produktlinje.

I’m a Dapper Dan man!

bäst i test

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s