betyg 2

Argh! Nah inte riktigt kanske…

recension the bluebeards revenge matt clay

Recension av The Bluebeards Revenge Matt Clay.

TBBR är ett relativt nytt märke på marknaden och specialiserar sig först och främst på rakning. Men dom har även en fot i hårvärlden. Clayn som jag ska recensera nu heter kort och gott för Matt Clay.

Det första jag möts av när jag öppnar den lilla lådan är en väldigt bra och snyggt gjord burk. En av dom finare burkar jag sett faktiskt! Ett stort plus där. Men det är ungefär där som det tar slut.

the bluebeards revenge recension

En bra sak att veta är att clay skiljer sig långt ifrån vanligt vax. Clay ger oftast en mera mjuk textur än ett hårt vax. Tillbaka till burken. Jag skruvar loss locket med den graverade dödskallen på och möts av en doft som likt många andra är svår att sätta fingret på. Men ändå ganska så behaglig doft. Och färgen är lite sandfärgad.

recension the bluebeards revenge matt clay

Jag tar en klump mellan handflatorna och den känns behaglig mellan händerna. Lätt att jobba med, även i håret. Jag har precis duschat och låtit håret torkat och sedan fönat med lite Scheme Cream i från Hanz de Fuko för att hålla stadga (läs min recension om Scheme Cream). Jag applicerar clayn i håret och fördelar jämt över hela och ner till hår botten. (En sak att tänka på är att håret måste vara snustorrt för att clay ska ha full funktion.) Det är lätt att styla och jag får till den önskade frisyren. Den funkar helt okej faktiskt.

recension the bluebeards revenge matt clay

Varför gillar jag det inte? Jo, för det första så kändes och såg håret väldigt flottigt ut under hela dagen. Det började tappa styrka att hålla uppe håret redan efter någon timme. Och dagen efter så var det som om jag hade badat i popcorn så flottigt kändes det. Inte riktigt den känslan man vill få. Men kan tänka mig att det kan passa folk som vill ha en liten mer wet look och inte som jag som vill ha matt finish. Lite kul att dom döpte den till matt clay när den egentligen borde heta grease;) fast om man ska sammanställa så kan man väl säga en hyfsat bra produkt för någon med kort hår och som duschar varje morgon.

Tycker att Bluebeards Revenge ska hålla sig till rakning och skägg. Finns bättre märken för hårstyling.

recension

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s