betyg 4

Demovideo på Quicksand

Recension av Hanz De Fuko Quicksand.

Hej! nu är jag tillbaka efter ett väldigt långt tag med en ny recension. Denna gången så är det inget mindre än Hanz De Fuko’s Quicksand!

Jag personligen är ju en väldigt stor fantast till just HDF på grund av deras otroliga kvalité och naturliga känsla i produkterna.

recension quicksand vax

Vad är då Quicksand för något undrar ni. Jo, det är en blandning av saltvatten och wax skulle man kunna säga. Själva konsistensen känns ungefär som du hällt i väldigt fin fin sand i burken och blandat om. dock så känns det inte sandigt i håret senare, så ni kan pusta ut!

Produkten är framtagen av en stor sak, just att få väldigt mycket textur på håret. Vilket den lyckas med väldigt bra. Jag själv använder den mest innan jag fönar håret och efter jag blött ner det. Då får man enligt mig den bästa texturen. Att använda den som en wax finish är inget jag rekommenderar.

Lukten då? Jo, den luktar väldigt mycket åt lerhållet men samtidigt väldigt fräscht går inte riktigt att sätta fingret på. Produkten är väldigt lätt att jobba med i vått hår men när håret blir torrt så blir det svårare men inte extremt svårt utan bara lite svårare. Om ni letar efter något som ger textur och håller håret stabilt hela dagen och har pengar till det så säger jag bara en sak…KÖR PÅ! Du kommer inte bli besviken. Om ni vill se produkten i action så kan ni kolla in min senaste video där jag demonstrerar den!

Allt som allt så har jag inget att klaga på och skulle varmt rekommendera denna eller någon som helst HDF produkt till vem som helst. Ha det bra så hörs vi snart igen!

testpilotsrecension

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s