betyg 4

Fräsch upplevelse

recension jack black supreme cream

Recension av Jack Black Supreme Creme.

Jack Blacks rakkräm är en riktigt fräsch upplevelse. Deras produkter tillverkas enligt den senaste teknologin och med de finaste av råvaror. Rakkrämen innehåller ekologiska ingredienser såsom macadamianötolja, glycerin och sojaolja och enligt beskrivningen fri från doft och färgämnen. Helt doftfri är den dock inte, men näst intill. Den doftar svagt frisk och fräsch som, i alla fall för mina tankar till någon vårblomma, typ liljekonvalj.

Det går lätt att arbeta upp ett rikt lödder som täcker mycket bra. Produkten är väldigt dryg och efter ca. två veckor är burken fortfarande full. Jag brukar dra några lätta drag med den våta rakborsten i burken och sedan arbeta upp ett lödder i handflatan eller i en mugg.

Rakhyveln glider helt friktionsfritt och lämnar huden babymjuk och fräsch. Huden känns lätt återfuktad efteråt men kräver ändå någon typ av återfuktande lotion eller aftershave.

recension jack black supreme cream

Sammanfattningsvis en mycket snygg och trevlig produkt som jag garanterat kommer att ha mycket glädje och nytta av under lång tid. Jag gillar när produkter doftar lite mer än denna men eftersom man ändå smörjer in huden efteråt är det ett plus i min bok. En bra rakkräm till alla vardagar och om man vill komplettera med en aftershave med annan doft.

testpilotsrecension

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s