Beardilizer

Hur förbättrar man något som redan är perfekt?

Recension av Beardilizer Beard Conditioner and Softener Cream.

Jo, man gör det ännu bättre…

recension beardilizer

Jag har tidigare testat alla Beardilizers produkter, deras skäggväxttillskott, skäggspray och skäggkräm, alla har varit över mina förväntningar och jag har blivit en reguljär användare utav deras produkter. Jag skrev en 10 dagars recension en gång om deras skäggväxttillskott samt bakade in sprayen och krämen i dessa.

Jag tyckte redan då att deras skäggkräm, ja det är en kräm, var fantastisk. Den luktade gott och kändes jätteskönt att applicera i skägget då den gav en liten kylande effekt och med en lugnande doft. Sprayen var jag däremot mindre såld på, då den direkt vid applicering verkade suga upp all luft i rummet och fick mig att hosta och kippa efter andan. Det var inte bara jag som kände så, utan även min kära sambo, som inte kunde vistas i samma rum som mig när jag använde sprayen, jag tycker synd om henne som fick stå ut med det varje kväll i 10 dagar. Allt för att testa!

Nog om de gamla sakerna, nu ska vi se framåt och mot nya produkter, därför har jag testat Beardilizers NYA skäggspray och skäggkräm. De har lyssnat på oss användare och våra synpunkter, det har i sin tur gjort att de har ändrat innehållet i både sprayen och krämen.

beardilizer beard cream

Krämen har om möjligt blivit ännu bättre. Jag älskade den gamla, men jag är riktigt förälskar och helt såld på denna nya. Helt fantastisk och underbar. Den är krämigare och behagligare i både konsistens och doft, vilket jag tycker är perfekt. Själva skäggkrämen har ingen effekt på din skäggväxt (som deras andra produkter ska ha), utan skäggkrämen är till för att återfukta, mjuka upp och doftsätta skägget, vilket i sin tur antagligen leder till bättre skägg och skäggväxt så…

Det som slår mig så fort jag applicerar denna kräm är doften, det doftar så underbart gott att jag nästan vill äta den. Tänk er att ni är på semester, ni ska precis göra er klara för att gå ner till stranden, du letar upp din flaska solskyddsfaktor och börjar smörja in dig, du tar lite extra för att du tycker den luktar så gott, sådär somrigt och friskt. Precis samma känsla får jag utav Beardilizers skäggkräm, varför? Jo, det påminner mig otroligt mycket om solskyddsfaktor i doften. Och då menar jag de där som luktar semestergott. Jag älskar den doften.

Om inte det vore nog så börjar skägget efter applicering att nästan puffa upp sig själv, det blir tjockare och fylligare. Ett par genomborstningar och skägget ser massivt ut, det luktar gott och krämen håller faktiskt stadgan en hel dag. Beardilizer’s skäggkräm kan lätt vara en av de bästa produkter jag använt!

bäst i test

Beardilizer’s skäggkräm får av mig 5 av 5

+ Helt otroligt god doft

+ Puffar upp skägget

+ Håller perfekt stadga en hel dag

– 100 ml räcker inte så länge för mig, ca en månad

– Lite omständlig skruvburk

1 svar »

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s