betyg 3

Den direkta och uppenbara skillnaden märks mest på händerna

Recension av Bulldog Original Body Lotion.

recension bulldog bodylotion

Original Body Lotion av Bulldog (Skincare for men) utger sig för att vara en lika trogen kompanjon som din hund (eller åtminstone mer lojal än din bästa/bäste vän)… Smaka på den!

Generellt är jag positivt inställd till Bulldogs produkter från dag ett då jag hade chansen att använda deras helt igenom naturliga ingredienser. Ansiktsscrub, duschcreme och deodorant har samtliga varit till välbehag. Denna body lotion innehåller inslag av grape, avokadoolja, citronskalsolja, trämossa och bergamott för att nämna några. Det känns på den uppfriskande doften, en fräschörupplevelse som efter en riktigt hudnära rakning eller av en kall dusch.

Effekten på huden är mjukgörande och absorberas snabbt in i porerna, men lämnar en återfuktande känsla på hudens yttre. Det finns naturligtvis vissa områden där det märks tydligare än på andra, såsom på händerna jämfört med armbågar. De förra påverkas genom en nedkylande och lenare känsla medan armbågarna t.ex. får en fetare lotiontouch. Det beror ju naturligtvis på en massa olika orsaker, såsom frekvent exponering av solljus eller av kall-/varmblodighet osv. Utan att dra på allt för stora hästar vill jag ändå hävda att denna body lotion troligtvis passar samtliga bättre som en nedkylande handlotion snarare än en helkroppslotion. Rekommenderad daglig användning kommer såklart att ge en lugnande effekt på utsatta områden (såsom efter stark sol), men den direkta och uppenbara skillnaden märks mer på händerna.

recension bulldog bodylotion

Bonus: Godkänd av Vegetarian Society (UK)

testpilotsrecension

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s