betyg 5

Bulldog fortsätter att imponera

bulldog

Recension av Bulldog Protective Moisturizer

Nu när solen äntligen börjar kika fram efter en lång period av mörker och regn så är det dags att börja tänka på skyddet. Det är lätt att tänka ”det är ju bara ett par solstrålar” men all sol, mycket eller lite är påfrestande för huden. Om detta tvista icke de lärde. Det är vetenskaplig fakta och det står skrivet i svart på vitt på väggarna i väntrummet hos varenda hudläkare av rang. Så vad behöver man tänka på då? Om man nu inte vill utsätta den enda hud man har genom livet för naturens obarmhärtiga prövningar? Man behöver tänka SPF, Sun Protective Factor, eller solskyddsfaktor för den som hellre vill svänga sig med det svenska språket.

Jag har provat mängder av produkter av brittiska märket Bulldog och har sällan, nej förresten, jag har aldrig blivit besviken. Det är kvalitet rakt igenom. Från deostick till after shave, fullpoängarna trillar in i en till synes aldrig sinande ström och det är inte bara jag som tycker så. Utmärkelserna haglar ständigt över märket och flera av produkterna har också utsetts till våra egna favoriter, s.k. Testpilotsfavoriter.

bulldog1

Den här gången var det en Bulldog Protective Moisturizer som trillade ner i brevlådan och det är precis som det låter, en återfuktande hudkräm. Dessutom med SPF 15 vilket är alldeles lagom så här i början och i väntan på en bättre bränna. Den ger maximalt med återfuktning samtidigt som den har både UVA- & UVB-skydd. Som alltid när det gäller Bulldog så är den fylld av enbart naturliga ingredienser och givetvis aldrig testad på djur. Bulldog Protective Moisturizer innehåller dessuom aloe vera och grönt te som har lugnande och skyddande egenskaper.

Jag har kört en omgång på morgonen och en på kvällen och som vanligt finns det inget att klaga på. Huden blir rejält återfuktad och krämen absorberas snabbt. Inget kladd överhuvudtaget och doften är diskret och lägger sig direkt. Att tänka på dock, eftersom krämen är oerhört dryg behövs det inte mer än en liten ärtas storlek men plasttuben kan vara ganska generös i sin dosering om man inte passar sig.

Nej, varför ändra på ett fungerande koncept? Bulldog fortsätter att göra det enkelt, prisvärt, naturvänligt och enastående bra så varsågoda, här kan ni addera ännu en fullpoängare till produktportföljen.

bäst i test

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s