betyg 4

Kräver ingen uppvärmning innan användning

Recension av Proraso Moustache Wax.

Det är en väldigt fräsch och behaglig doft man känner när man öppnar burken. En blandning av cederträ, eukalyptus och citrus. Denna doft hänger även med i mustaschen under större delen av dagen vilket jag verkligen uppskattar.

recension mustaschvax proraso

Vaxet är mycket mjukt och kräver därför ingen uppvärmning för att kunna användas. Det minskar också risken för att dra loss strån ur mustaschen vid applicering.

Antingen använder man en liten borste (tandborste) eller så kan man bara massera in vaxet i mustaschen med fingrarna. Använd sen med fördel en kam eller tät borste för att fördela vaxet jämnt i hela mustaschen. Vaxet är helt vitt vilket gör att mustaschen ser alldeles grå ut men färgen försvinner när vaxet torkat lite. Eftersom vaxet är så mjukt så får man vänta lite tills det har börjat stelna en aning innan man formar mustaschen.

Proraso Moustache Wax blir inte stenhårt men i alla fall avsevärt mycket stadigare än det är direkt ur burken och det håller formen ganska bra under hela dagen. Vill man bättra på formen så kan man bara fukta mustaschen lite lätt med varmt vatten och fixa till den igen.

mustaschvax recension

Inget stenhårt vax som sagt så stadgan får 3,5 av 5 i gradering.

En frisk ihållande doft samt att vi snackar om ett mycket lättarbetat vax gör att betyget för Proraso Moustache Wax blir 4,5.

testpilotsrecension

1 svar »

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s