betyg 3

Torrisens räddare

Recension av Ren Vita Mineral Emollient Rescue Cream.

REN är en personlig favorit. Hela deras produktserie känns genomtänkt både formmässigt och ingrediensmässigt. Med tanke på hur medvetenheten kring vad man stoppar i sig så känns det rätt att också tänka på vad man kletar på sig.

vinterkräm för torr hud

Ren Vita Mineral Emollient Rescue Cream är krämen för alla torrisar. Vem har inte haft problem med något område på kroppen som av någon oförklarlig anledning tillfälligt tappat lusten. För min del brukar det vara armbågar (livet som kontorsnisse), knogarna och ett litet parti på kinderna. Krämen har inget specifikt behandlingsområde utan är till för hela kroppen.

Det första som slog mig när jag korkade upp och tryckte ut krämen var konsistensen. Riktigt trög och fet. En fördel med detta är att det är uthärdligt med skruvkork. Jag föredrar alltid smartare korkar eftersom det oftast med mer lättrinnande krämer blir kladdigt när man ska få på korken igen.

Detta är ingen kräm som du stryker på snabbt och låter sjunka in. Den här får du jobba in en liten stund. Huden känns fetare men på ett behagligt sätt. Det har varit en riktig fröjd för armbågarna som utan problem klarar av dagarna på skrivbordet. Däremot är jag inte riktigt vän med den när det gäller ansiktet. För mig känns den alldeles för fet och gör att jag glänser lite där jag kletat på den. Min hud i ansiktet är ganska fet i sig så det blir väl lite kaka på kaka även om området för stunden är lite torrare.

Sammanfattat tycker jag att det är en bra kräm för torra partier på kroppen men kanske lite för fet för ansiktet. Litet minus för den tråkiga skruvkorken också.

testpilotsrecension

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s