betyg 4

Fixar känslig hud efter rakning

Recension av Bulldog Sensitive After Shave Balm.

Rakning är väl inte den bästa behandling man kan ge huden. För min del betyder det ofta att jag blir lite rödare och ibland småfinnig. Detta gör att jag för det mesta nöjer mig med att bara trimma till lite stubb.

Bulldog är ett märke jag fått upp ögonen för. Både förpackningen och innehållet på de produkter jag testat har varit enligt förväntan. Bulldog Sensitive After Shave Balm är speciellt anpassad för att hjälpa känslig hud efter rakning. (Hallå!? Har ni spionerat på mig!?). Ingredienserna ska reparera, lugna och fräscha upp.

recension after shave känslig hud

Flaskan är smidig och snygg. Den har en snabbkork med ”droppstopp” så det blir lätt att dosera. Krämen går lätt in i huden och kladdar inte. Den har en mild fräsch doft.

Det känns att krämen gör nytta efter rakning. Huden blir inte lika varm och brännande som jag är van vid. Jag blir fortfarande lite rödflammig men småfinnarna verkar ha haft annat att göra så de har inte kommit på besök. Jag tycker också att rodnaden minskar för varje gång jag använt krämen efter rakning. Det är ju inte ovanligt att huden behöver lite tid att ta till sig en ny produkt innan den gör nytta.

På det hela är jag väldigt nöjd med Bulldog Sensitive After Shave Balm. Även om jag fortfarande tycker att det är lite obekvämt med rakning. Vad jag gillar mest är ändå den snygga och rena förpackningen.

testpilotsrecension

1 svar »

  1. Hade också problem med rakfinnar och bytte du från Gillettes plast till gammaldags safetyrazor med ett blad och vips så försvann de. Mercur Futur en höjdar hyvel…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s