betyg 5

Excellent och effektiv duo

Recension av Murad Blackhead & Pore Clearing Duo.

Att vi är inne i en långdragen, mörk och kylig period kan sätta sina spår även på huden som får ta en hel del stryk i vårt kalla klimat. Ett effektivt sätt att hålla huden i ansiktet ren och fräsch kan vara att ge huden lite extra omsorg under de mörka vintermånaderna och vässa sin hudvårdsrutin lite. En favorit i sammanhanget är Murad som här satt ihop två riktigt bra produkter som tillsammans verkar för att dra ut orenheter, minska stora, synliga porer och fungerar som en snabb detox för trött och glåmig vinterhud. Konceptet är enkelt, effektivt och resultatet förvånande positivt.

recension Murad Blackhead & Pore Clearing Duo

Rengör ansiktet med din vanliga ansiktstvätt och applicera sedan masken Black Head Remover över problemområdet eller om du vill i hela ansiktet. Du kan behöva jobba ut ansiktsmasken ordentligt då den har en lite torr struktur. Låt ansiktsmasken sitta cirka tio minuter innan du tillsätter lite ljummet vatten. Vid kontakten med vattnet frigörs små scrubpartiklar som du med lätta rörelser masserar in i huden, innan du sköljer ordentligt med ljummet vatten.

Steg 2 är serumet Pore Refining Sealer som appliceras tunt i ansiktet. Avsluta med en bra fuktighetskräm. Produkterna är så gott som doftfria, är lätta att jobba med och efter några dagars användning kan du se ett ordentligt resultat. Förutom tydligt minskade porer kring näsa, panna och haka har huden fått en riktig skjuts och känns verkligen ren på djupet.

bäst i test

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s