betyg 4

Ett större skägg är ett bättre skägg!

Recension av Damn Good Soap Company Beard Oil Original.

recension damn good soap

Vad har vi här då? Ännu en i raden av skäggoljor? Nej, jag tycker att denna olja har något extra. DGSC’s olja är lite tjockare än andra oljor som jag testat vilket gör att den inte bara gör skägget väldoftande och lättborstat utan även ger lite extra stadga vilket kan vara sweet om man som jag har ett lite längre skägg. Jag tycker även att oljan ger skägget lite mer volym och som alla vet är ju ett större skägg ett bättre skägg. 😉

Damn Good Soap Company Beard Oil Original har en frisk doft med en mix av bergamott, sandelträ och patchouli. Doften håller i förhållandevis länge och det gillar jag.

Oljan är handgjord och innehåller naturliga ingredienser som mandelolja, arganolja och jojobaolja. Den motverkar torr och irriterad skäggbotten på ett bra sätt.

recension skäggolja

Testflaskan som jag fick hade varken dropper eller pipett så jag fick hälla ut oljan i handen vilket lätt kan leda till att den blir lite odryg. Det är väl i stort sett det enda negativa men då ska det tilläggas att den större flaskan på 25ml har just en pipett för lättare dosering.

Mitt betyg på Damn Good Soap Company Beard Oil Original blir 4,5 av 5.

testpilotsrecension

1 svar »

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s