betyg 4

Sofistikerad och elegant

Recension av Dear Barber Moustache Wax.

dear barber review

Det är alltid lite spännande att testa ett nytt vax från en, för mig, okänd tillverkare. Dear Barber kom hem, snyggt förpackad i en liten ask som påminner om en gammaldags kortlek. En kul touch som gav ett bra första intryck. Själva vaxet ligger i en liten plåtdosa på 25ml med en snygg etikett. Dear Barber är ett brittiskt företag som även tillverkar hårprodukter för män.

Vi börjar med ingredienserna. Syntetiskt bivax, jojobaolja, havreolja, olivolja, arganolja mm. Resten av innehållet utgörs av diverse kemiska ingredienser som jag inte tänker gå in närmare på, då jag ärligt talat inte riktigt vet vad det är.

Doften är elegant och maskulin. Påminner om gammaldags aftershave. Jag kan inte riktigt placera doften men jag skulle beskriva den som lite söt, blommig men ändå maskulin. Doften är lagom stark och blir inte för påträngande under dagen. Elegant och sofistikerad kort och gott.

Konsistensen är aningen seg men ändå mjuk och lättapplicerad. Hållfastheten är god då den stelnar efter ett litet tag och håller spetsarna intakta under hela dagen. Då vaxet ändå behåller en viss seghet går det lätt att göra små justeringar efteråt.

recension dear barber moustache wax

Betyget för hållfastheten blir en 4:a och slutbetyget likaså. Det jag gillar särskilt med Dear Barber är den unika doften och den eleganta förpackningen.

testpilotsrecension

 

1 svar »

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s