betyg 3

Perfekta vinterkrämen

Recension av Ren Vita Mineral Emollient Rescue Cream

Här har vi den perfekta krämen för den stundande alpin-säsongen. Ska man ut i fjällen eller långfärdsskridskorna kommer den här krämen vara din bästa vän. Tjockt skyddande och uppmjuknande (japp det är vad emollient betyder) kommer den få din vintertorra och skadade hy att läka och må bra. Samtidigt som den skyddar mot kylan och andra elaka miljöfaktorer. Den ska enligt uppgift även ha UV-skyddande egenskaper. Ingen SPF angedd dock.

Jag hade ganska torr hy när jag började använda den här krämen. Det löste sig direkt efter första appliceringen. Dessutom tog den mig igenom en vecka på Island med långa promenader i minusgrader och hagel utan problem.

recension vinterkräm

Man kan använda krämen både på dagen och som en nattkräm. Jag har dock valt att endast använda den när jag går ut på dagtid för att skydda mig mot kylan. Kände inte behovet av att återställa mig på natten och krämen är tjock. Så jag ville att mitt ansikte skulle få andas lite också. Skönt svag doft av rosor.

En liten mängd räcker för att täcka ansiktet. Men krämen är väldigt väldigt tjock så det kan vara svårt att fördela den över ansiktet. Tricket är att jobba upp den i händerna ungefär som ett hårvax. Smeta på ansiktet och fortsätt massera ansiktet för att fördela krämen.

Det här är en grym ansiktskräm på vintern eller om man ska nånstans kallt! Kan verkligen rekommendera den i de fallen. Annars kan ni skippa den, den är på tok tok för tjock i övrig fall.

Betyg i kalla områden:

bäst i test

annars:

testpilotsrecension

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s