4VOO

Festfin på nolltid

Recension av 4VOO Energizing Mask.

Att ta lite extra hand om ansiktet behöver inte vara varken tidskrävande, kladdigt eller jobbigt om man hittar de rätta produkterna. 4VOO har i raden av vårdande och djupverkande ansiktsprodukter tagit fram Energizing Mask, en superskön och effektiv ansiktsmask som inte bara gör ordentligt rent på djupet utan även återfuktar och reparerar huden.

ansiktsmask

Här är det laddat för goda resultat med japanskt grönt te som verkar antiinflammatoriskt, kamomill för att lugna, echinacea mot ovälkomna bakterier och vitamin E mot för tidigt åldrande och skydd mot fria radikaler.

Beroende på hudtyp används masken 1-3 gånger i veckan för bästa resultat och stryks på huden efter rengöring. Krämen har en svag behaglig doft och det behövs bara en liten mängd till hela ansiktet.

recension ansiktsmask

Det jag gillar mest med den här produkten är förstås att den verkligen fungerar. När 10 minuter gått och masken tvättas av känns ansiktet lent men framför allt rent och fräscht. En fantastisk produkt för dig som har möjlighet att lägga en ordentlig slant på några extra minuter i badrumsspegeln.

bäst i test

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s