4VOO

Grym, grym cleanser!

Recension av 4VOO Facial Balancing Cleanser.

Grym grym cleanser som lämnar ansiktet rent, lent och fräscht! Huden känns verkligen smidigt, elastiskt och lyxigt efter användning. Minimerar acne, fett, smuts och lägger till lite lyster. Ansiktet känns helt lugnt efter att jag använt denna, sjukt bra med tanke på att det börjar bli riktigt kallt utomhus och andra cleansers lämnar ansiktet i chock-form. Björk-, aloe veraextrakt och silkesprotein gör att cleansern har en del UV-skyddande egenskaper. Måste vara den första cleansern jag sett något sådant i. Kör som vanligt en UV-kräm för fullt skydd dock.

Doftar frächt och lugnt av nåt björkigt- och citrusaktigt, perfekt start inför dagen och riktigt avslappnande inför kvällen. Det är precis såhär man vill att en cleanser ska dofta.

recension rengöring

Med sin borstade metall-look är det här kanske den snyggaste cleansern jag använt. Däremot är den inte särskilt smidig och lite onödigt stor för att plocka med på resan. Dessutom är pump-anordningen en smula förvirrande till en början. Tvärtemot de flesta moisturizer-pumpar måste man se till att hålla behållaren upp och ner för att innehållet ska pumpas. Plus är dock att konstruktionen känns väldigt gedigen. 100ml ska enligt uppgift räcka i 4 månader. Riktigt drygt alltså.

Om man ska klaga på något så tycker jag att den löddrar ganska dåligt, vilket gör att man förmodligen använder mer juice än man behöver.

Well, det blir full pott på 4VOO Facial Balancing Cleanser ändå.

bäst i test

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s