betyg 5

”Rakkrämernas rakkräm”

testpilotsrecension

Testpilot och Movember Crew-medlemmen Måns recenserar The Bluebeards Revenge Shaving Cream

Den har kallats rakkrämernas rakkräm och kammade hem flera prestigefyllda priser under 2013. I hemlandet Storbritannien marknadsförs The Bluebeards Revenge Shaving Cream som det manligaste du kan köpa. Det är rakkräm för riktiga, plågade män där korslagda benknotor och dödskallar pryder förpackningarna och det är sjörövare hit och det är skägg dit. Lite halvtöntigt kan jag tycka men allt är förlåtet när man väl öppnar burken för det här är bra skit!

recension rakprodukter the bluebeards revenge

The Bluebeards Revenge Shaving Cream kan användas direkt ur burken utan att använda borste även om det givetvis rekommenderas för att få det där perfekta löddret som man ju ständigt söker. Dock är inte skillnaden särskilt stor med den här produkten så du kan med gott samvete hoppa över borsten och köra au naturel som vi säger i branschen. Löddret är rikt och krämigt och höll sig så under hela rakningen men det som verkligen imponerar med The Bluebeards Revenge Shaving Cream är att det räckte med ett drag med hyveln och det händer sannerligen inte särskilt ofta. Nej, i regel måste jag raka samma område tre till fyra gånger för att få det jämnt.

recension rakprodukter the bluebeards revenge

Produkten doftar lite kokosnöt och en hint av lime men den är både diskret och angenäm och stör inte andra eventuella doftkällor såsom after shave och krämer. The Bluebeards Revenge Shaving Cream innehåller Decelerine som sägs reducera utväxten med 30% och tätheten med 16% efter 60 dagars användande. Det är som ni redan räknat ut dessvärre alldeles för tidigt att uttala sig om den effekten så där får jag återkomma men den omedelbara känslan efter rakning var att huden var både mjuk och kändes återfuktad och det var nästan så att jag inte behövde använda någon ytterligare produkt men det är klart att jag var tvungen att testa även The Bluebeards Revenge Post Shave Balm. 

Fortsättning och betygsättning följer imorgon…

På Movembercrew.se kan du följa Måns och de andra testpiloterna som odlar mustasch och bloggar för en god sak!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s