betyg 5

Kan man önska något mer?

Recension av Recipe for men Energizing Bronze Cream

Vi killar är fortfarande lite onödigt försiktiga när det kommer till bronzingprodukter men kanske finns en förklaring till det. Själv har jag testat en hel del olika preparat framåt höstkanten som alla lovar en naturlig och fräsch look när man känner sig glåmig. Resultatet har sällan varit  snyggt eller naturligt utan hamnar ofta i orange/brun skalan som skär sig illa med omgivningen där man går runt med mer av ett clownansikte.

recension bronzer för män

Recipe´s Energizing Bronze Cream spelar då i en helt annan liga och verkar ha förstått exakt vad man behöver och vill ha under de gråa höstdagarna. Den välkända, snygga och praktiska förpackningen är kvar och krämen ger inte bara huden den där lilla kicken som behövs utan jobbar aktivt, förebyggande och vårdande under tiden. Bli inte avskräckt av den bruna nyansen på krämen – det är inte så slutresultatet blir!

Använd en lagom mängd kräm (som dessutom har en fantastisk doft) och applicera som en vanlig fuktkräm. Den här hudkrämen är luftig och mjuk i konsistensen men se till att undvika ”sminklinjer” och jobba in krämen ordentligt, även en liten bit ner på halsen. Resultatet blir perfekt. Förutom en exakt lagom, svag tonande effekt som suddar ut fina linjer och ojämnheter kör Recipe parabenfritt och på köpet får du en effektiv barriär mot dagligt slitage och uttorkning och huden känns både piggare och fräschare. Om den som utlovat lugnar och stimulerar hudcellernas förnyelseprocess är det en välkommen bonus. Jag kan inget annat än att falla pladask för den här produkten som ger ett så snyggt resultat utan att jag ser sminkad ut. Kan man önska något mer?

Mitt betyg: 5

bäst i test

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s