betyg 4

Från topp till tå

Recension av VMV Hypoallergenics Essence Superwash Hair & Body Shampoo

VMVs Essence Superwash är en body milk som funkar bra för såväl ansikte, hår som kropp. Den är designad för att inte klogga igen några porer och att bli använd ofta utan att torka ut huden. Den är grymt skön att tvätta av sig med faktiskt. Känns mjuk och len över kroppen, löddrar bra i hår och ansikte och lämnar en ren och len känsla efter sig på kroppen.

VMVs body milk har varit en riktigt tillförlitlig sidekick i sommar. Det har blivit en del extra duschar i den fantastiska värmen, då vill man inte torka ut huden för mycket. VMV har verkligen levererat på den punkten. Sen har ju SPF en förmåga att clogga igen porer så det är himla skönt med en wash som ser till att avklogga från både kropp och ansikte. Det är grymt att den täcker alla cleansing-behov också. Åker man till stugan och/eller utomlands så är det skönt att slippa dra med sig en massa extra grooming-stuff. Den här täcker alla behov för en kortare resa. Okej så det är inte det mest fantastiska schampot jag använt men håret blir lätt, följsamt och studsigt vilket gör det lätt att style:a. Ansiktet blir rent och avkloggas helt okej. På kroppen är det här en riktig guldgruva tycker jag, så himla skön att smörja in sig i innan man sköljer av och kroppen känns verkligen som om den varit i mjölk.

recension av vmv hypoallergenics rengöring för hår & kropp

 

Minus för skruvkorken på flaskan dock, man tar lätt för mycket då milken är riktigt riktigt dryg. Häll över i din pumpflaska eller se till att skaffa den nya flaskan där de faktiskt bytt ut korken mot en pump. Riktigt bra och smidig all-rounder för oss med lite acnebenägen hud att ha med sig på resan eller gymmet. Plus för den lyxiga känslan när man tvättar av sig.

groomingbetyg4

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s