betyg 5

Ett glas vatten till huden

 

Recension av Murad Sensitive Skin Soothing Serum

Med stigande ålder firar fåfängan triumfer när man får tillfälle att pröva produkter som aktivt ska arbeta med att försöka förebygga och förhindra ett för tidigt åldrande och ett ansikte är alltid ett ansikte. Under sommaren när ansiktet exponeras för extrema påfrestningar, inte minst i form av en överdos av solljus är det extra välkommet med till exempel ett serum som hjälper till att återfukta och lugna den känsliga huden i ansiktet. Murads Sensitive Skin Soothing Serum fick därför hänga med till Grekland för en riktig testomgång.

Har man som jag känslig hud med mycket röda pigment som lätt blir solbränd kändes denna produkt självklar att ha med sig. Denna gel var det enda jag behövde efter en dag i solen och efter att ha tvättat av solkräm och saltvatten från ansiktet var serumet perfekt som avslutning.

recension av murad återfuktande serum

Med botaniska extrakt och aktiva ceramider får huden optimal återfuktning på djupet, minskar röda och irriterade partier och motverkar fina linjer och blir den barriär mot yttre påfrestningar ansiktet verkligen behöver. Det är bokstavligen som att ge sin törstiga hud ett stort glas vatten. Eftersom det är ett drygt serum behövs endast en liten mängd som snabbt absorberas och gör huden spänstig, mjuk och sval. Trots att kvällarna var ovanligt varma stannar serumet kvar där det ska vilket gör att man slipper den oljiga och smetiga känslan när en hudkräm bara lägger sig på ytan. Går att kombinera med sin vanliga fuktkräm men för mig är den helt tillräcklig så länge värmen stannar. En i särklass suverän produkt.

bäst i test

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s