betyg 5

Toppa sommaren med doft

 

Recension av Paul Smith Extreme Sport Edt

När sommaren äntligen kommer är det ibland svårt att hitta den perfekta sommardoften som ska fungera för alla tillfällen, kännas speciell utan att vara märkvärdig och framför allt inte vara för ”tung”. Precis som vi ändrar klädstil, matvanor och släpper taget lite kring våra invanda vardagsrutiner kan det vara kul att hitta en bra doft som passar bra när vi är fria och lediga.

Paul Smith´s Extreme Sport skulle kunna passa in perfekt i det konceptet. Här finns massor av energi, spännande kryddor och klassiskt säkra kort för en fantastisk sommardoft! Bland toppnoterna hittar du bland annat rosmarin och bergamott som tillsammans med hjärtnoter av bland annat geranium och rosenträd ger en fantastisk blommig/kryddig doft. I basen, som här är mest framträdande på mig finns essenser av tonkaböna, ädelträ, djup mysk och sandelträ som ger hela doften dess speciella karaktär.

 

recension av paul smith herrparfym 2014

Kombinationen mellan det lätt fräscha mot det söta och kryddiga gör den här herrdoften till en perfekt följeslagare under hela sommaren. Fungerar dessutom jättebra att ha med sig om man behöver bättra på lite under dagen efter jobbet eller efter träningen. En stilren och klassiskt maskulin doft till alla möjliga tillfällen. Mitt betyg:5

bäst i test

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s