betyg 4

Fuktar och oljebefriar

 

Recension av Ole Henriksen Vitamin Plus Balancing Creme

Vitamin Plus är en härlig fuktighetskräm från Ole Henriksen. Den innehåller en hel del olika ingredienser som aloe vera, hästkastanj, koreansk ginseng, hasselnötsolja, vitaminer och havremjöl. Dessa ska bland annat lugna och läka huden, stärka hudens elasticitet och ge en matt yta.

 

recension av ole henriksen fuktighetskräm

Även om glasburken som krämen kommer i är väldigt snygg så är den tyvärr inte så praktisk. Jag tycker det är lite meckigt att kleta med fingret och sedan få på locket. Det är ju den där balansgången mellan form och funktion. Innehållet är däremot väldigt trevligt. Jag gillar den lätta känslan i krämen. Det känns som att den återfuktar utan att lägga sig som ett lock. Dessutom luktar den riktigt fräscht. Huden blir lagom matt och håller sig så ett par timmar i alla fall.

Priset är inte det lägsta men det är det oftast inte när det gäller Ole Henriksen. Produkterna andas kvalitet och det känns verkligen. Jag föredrar ändå en fuktighetskräm som kommer i en pumpflaska eller en flaska med snabbkork. Det blir mindre kladdigt.

groomingbetyg4

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s