betyg 5

Sanning och konsekvens?

Recension av Ole Henriksen Express The Truth

Det är ingen idé att försöka förneka att fåfängan tar några extra glädjeskutt och firar triumfer när det är dags att testa en anti-age produkt. Trots att jag tycker att jag tar någorlunda väl hand om ansiktet så avslöjar spegelbilden att gravitationen fungerar alldeles för bra och att linjerna är kvar för att stanna och blir allt djupare i oroväckande takt.

Ole Henriksen, vars hudvårdsfilosofi spridit sig som en löpeld bland Hollywoods jetsetkretsar har med sitt kunnande och brinnande intresse för skönhet och hudvård en imponerande kundkrets med bland andra, Kylie Minogue, Ralph Fiennes, Naomi Campbell, Leonardo di Caprio och Cher som trogna fans. Och efter att ha testat ”Express the truth” är det inte särskilt svårt att förstå varför.

I den klassiska förpackningen gömmer sig en hudkräm utöver det vanliga. Med aktiva ingredienser som makadamianötolja, den kraftfulla antioxidanten Ester C och rött te som motverkar och ger ett effektivt skydd från fria radikaler blir denna fantastiska kräm en celebritet. Används krämen under natten väcks peptiden polylysin till liv och reparerar, förbättrar hudens elasticitet och styrka och förhindrar uppkomsten av djupa rynkor – men fungerar även utmärkt som dagkräm.

recension av ole henriksen ansiktskräm

Krämen har en fyllig och skön konsistens och doftar naturligt av citrus och det krävs bara en liten mängd till hela ansiktet, vilket är en fördel eftersom man helt enkelt inte vill att den ska ta slut! Ansiktet känns återfuktat på djupet, vilket för mig är det allra viktigaste. En helt oemotståndlig hudvårdsprodukt för oss med mognare hud och en kräm för dig som har möjlighet att lägga en extra slant och som behöver det där lilla extra.

bäst i test

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s