betyg 4

Djuprengörande lera

Recension av REN Clarimatte Invisible Pores Detox Mask

(Bytt namn från REN Multi-Mineral Pore Minimising Detox Mask)

Det här är helt enkelt en rengörande ansiktslera som används på ett (nytvättat) torrt och rent ansikte för att kunna sjunka in i porerna ordentligt. När masken torkat så att man kan gnugga bort det torra vita skiktet med fingertopparna är det dags att skölja av med varmt vatten. Proceduren är klar på max fem minuter och känns djupgörande.

Leran i ansiktsmasken passar för alla hudtyper men är särskilt lämplig för blandhy och fet hud. En del av den tilltänkta effekten är att rensa ansiktsporerna ifrån smuts och att minska deras storlek. I en storstad som Stockholm med mycket trafik, mötet med olika luftkvalitéer under samma dag och växlande väderlek borde detta passa var modern man som handen i handsken.

recension av REN ansiktsmask

Invisible Pores Detox Mask är inte testad på djur och innehåller inga parabener, sulfater eller syntetiska oljor. Rekommenderad användning är en gång per vecka. Det personliga resultatet är att hyn känns lenare, något fräschare och porerna öppnare. Visst är det en genuint bra och välfungerande produkt, men det goda resultatet och den smidiga förpackningen räcker dock inte ända fram till mina bästa rekommendationer.

groomingbetyg3plus

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s