betyg 3

Tuffa utmaningar

Recension av d:fi Daily Shampoo + d:fi Daily Conditioner

Om du är en sådan person som gillar att styla ditt hår med massa olika produkter som sliter på håret? I såfall så är detta produkterna för dig! Dom här två snygga flaskorna är som gjorda för tuffa frisyrer och tuffa produkter.

Vi kan väl börja med d:fi Daily Shampoo. Detta är ett schampo som verkligen rensar ut skiten och produkterna ur håret, och stärker upp håret för att klara av nästa gång du lägger i produkter. Doften är väldig uppfriskande och luktar gott. om du innan bara har andvänt t.ex. dubbel dush eller sport dush så är detta något för dig – för att till skillnad från alla andra 10kr flaskor du kan hitta på Ullared – så skadar denna inte ditt hår utan skyddar det mot tuffa utmaningar.

recension av d:fi schampo och balsam

Det sammanhängande balsamet d:fi Daily Conditioner hjälper till och lägger till andra bra ämnen till ditt hår som får det att må bättre, och samtidigt få det att kännas mjukare. Båda produkterna har väldigt liknade doft som är väldoftande och som jag sa innan uppfriskande. Lite känsla av salong ingår också!

Priset ligger som normalt för den här storleken på flaskor och dom är värda priset. Jag ger dem 3/5

groomingbetyg3

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s