Beardbrand

Naturlig känsla för skägget!

Recension av Beardbrand Beard Oil

Skäggolja? Varför behövs det? Ja, som relativt ny i denna skäggtrend som redan pågått i flera säsonger är jag lika grön som många andra på just skäggprodukter. Den här skäggoljan applicerar man hursomhelst på det utvuxna skägget (ej för kortare skägg!) för att få det mjukare och med en välvårdad lyster.

Det amerikanskt producerade Beardbrand har fokuserat på små glasflaskor i mörktonad (skogshuggaraktig) design och passande namn såsom denna “Tree Ranger” som jag fått testa. Konceptet känns väldigt hipster och i förlängningen nördigt eftersom man tydligen kan komplettera sin skäggodling med diverse tillbehör, såsom exempelvis mustaschvax och mustaschborste.

recension av beardbrand skäggolja

För mig passar skäggolja som en perfekt introduktion till ”skäggeriet” och verkar både mjukgörande och gör att skägget får en fräsch doft och känsla av eukalyptus, jojoba och olika träslag (tänk skogsdoft). Förutom Tree Ranger finns även ett par andra skäggoljor hos varumärket som är doftessenserade och för dig som har känsligare näsa finns det en doftfri variant, Blank Slate.

Helt klart en värdig skäggprodukt! Ett plus för det kreativa designkonceptet som för mig associerar till traditionella hantverksyrken snarare än snabbt uppkopplade livsstilar… 😉 Skäggoljan innehåller enbart naturliga ingredienser.

groomingbetyg4plus

1 svar »

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s