betyg 4

Lite extra krydda i tillvaron

Recension av Paco Rabanne 1 Million Intense Edt

Ett kryddigt, men nästan för äpple- och kaneldrypandes, första intryck lämnar definitivt avtryck. Kanske är det en besvärlig doft för somliga, framför allt på allmänna platser, men för arbetsintervjun eller första fikadejten har du här – i måttlig dos 😉 ditt säkra positivitetskort.

Efter en stund lägger sig den sötaktiga doften nära huden med en något behagligare tyngd. Inslag av blodmandarin, patchouli och kardemumma finns även med i noterna, men det verkar vara kanelen som sätter störst prägel. Riktig så intensiv som namnet säger vill jag inte påstå att den är, men den guldiga flaskan rimmar absolut väl med doftkänslan på så vis att den sätter lite extra kryddighet i tillvaron. Om du uppskattar dofter man minns och som lämnar en varm och behaglig känsla bör du satsa på 1 Million Intense.

recension av paco rabanne herrparfym

Det är naturligtvis en doft för alla årstider, men jag skulle nog föredra att använda den då den yttre värmen inte är lika närvarande som under en fin sommardag, för den är tillräckligt varm i sig själv.

Lanseringsår: 2013
Parfymkategori: Orientaliska dofter

groomingbetyg4

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s