betyg 5

Riktigt bra för oljig hy!

Recension av VMV Hypoallergenics Fine Finish Pore Minimizer Mattifier

Puuh, det här kan vara det längsta namnet på en produkt någonsin. Well, det är okej för den här gången, för det här är en sk-tbra produkt!

Av det här ansiktsvattnet blir min blandhy snustorr, matt och allmänt snygg. Effekten håller i sig i princip hela dagen. Porerna blir mindre så länge jag använder produkten och det är faktiskt märkbar skillnad. Kanske inte så konstigt med tanke på den uppstramande känslan man får vid applicering. Man blir nästan lite rädd och undrar vad det är man applicerar. Japp så mycket stramar det. Tillsammans med appliceringsinstruktionerna blir man ytterligare skrämd. Man ska nämligen vänja in huden mot produkten under hela 8 veckor (dit har jag inte kommit än) och till en början är det bara 2 ggr i veckan som gäller. Men blir lätt skeptisk att det är något skumt i den. Men man förknippar VMV Hypoallergenics med bra grejer och eftersom deras profil är just allergenfria produkter, tänker man att de inte stoppar nåt skumt i sina produkter. Ta det lugnt med doseringen dock, den är sjukt dryg och se till att återfukta rejält.

Recension av VMV Hypoallergenics porsammandragande ansiktsvatten

Riktigt bra ansiktsvatten som får ansiktet att kännas slätt och må bra. Har du lite oljigare hy är det här en no-brainer.

groomingbetyg5

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s