betyg 4

Smygstarta sommaren med klass

Recension av St Tropez Everyday Gradual Tan Body

Jag är nog inte ensam om att i väntan på våren och sommaren, vara innehavare av en minst sagt färglös hudton och innan solen kan göra sitt riktiga jobb är vi många som önskar att vi kunde hjälpa den lite på traven. Tjejerna ligger ju långt före oss när det gäller brun utan sol men nu är det dags för oss killar att våga testa! Det kan vi nu!

För oss som känner oss skeptiska till solarium och spraytanning finns nu sofistikerat solsken i tubform från det exklusiva märket St Tropez. Principen är enkel; ju oftare du använder krämen, desto mer intensivt blir resultatet. Förpackningen rymmer hela 200 ml, och den är så pass dryg att den garanterat kommer att räcka länge. För bästa resultat använder du deras appliceringshandske (du slipper då också bruna handflator), applicerar krämen och smörjer dig precis som du gör med en vanlig lotion. Krämen är lätt och vit i färgen med en behaglig doft och en bra idé är att vänta några minuter innan du sätter på dig kläder så att krämen absorberats av huden ordentligt.

st_tropez_gradual_tan_body

Resultatet då? Jag har testat Light/Medium och vid tre appliceringar får huden, i mitt tycke en lagom varmbrun, lätt färg som ser förvånansvärt naturtroget och fräscht ut. För att behålla ”solbrännan” smörjer du dig efter några dagar igen. Svårare än så är det inte. En kul och användbar produkt som jag verkligen vill rekommendera för dig dig som snart sticker utomlands eller bara vill känna dig en smula sommarsnygg tills den riktiga sommaren kommer.

groomingbetyg4

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s