betyg 5

In your face!

Recension av Mr Bear Beard Brew Woodland

Japp, där sitter det ju, skägget. Men vägen till ett bra skägg är inte spikrak. Ett skägg behöver vård, omtanke och kärlek. Normalt sett är ett stort och ståtligt skägg något yvigt och också ganska strävt. Något som kanske inte alltid uppskattas av omgivningen. Visst, ditt skägg är din komfortzon och du bestämmer över dess estetik men ändå. Dels är en partner inte alltid helt pigg på att gå omkring med skrapsår i ansiktet efter en vanlig puss och dessutom ser det ju inte särskilt välvårdat ut när skäggstråna står åt alla håll och kanter. Så vad göra?

Lösningen kan stavas Mr Bear Beard Brew. ”Hurry up to furry up” står det på flaskan och det är inte bara kul, det är även sant.

mr_bear_beard_brew_woodland

Beard Brew är en skäggolja på naturliga och vegetabiliska oljor som enligt beskrivningen skall mjuka upp och vårda både skägg och hud. Och som sagt, det stämmer. Beard Brew gör precis det där med bravur. Skägget blir lättkammat och mjukt, oavsett längd. Produkten finns i flera olika doftalternativ och jag fick testa den som heter Woodland. Med en doft av granskog och mossa så kan det kan inte bli mer skogshuggarkänsla än så här och det mina vänner är ett positivt statement.

Hur gör man då? Jo, rengör ansiktet med din favoritprodukt, torka och gnugga därefter lite skäggolja mellan handflatorna. Massera in i skägget och voila, skägget är plötsligt både mjukt och väldoftande. Doseringen går som en dans. Tack vare den finfina pipetten så går det helt enkelt inte att misslyckas.

Det här är hårda fakta; Har du, eller satsar du på att anlägga en ståtlig skepparkrans eller ett stort mustigt skägg så är Beard Brew ett givet köp. Hurry up to furry up beard lovers!

groomingbetyg5

1 svar »

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s