betyg 5

Mjuk rakkräm för grovt skägg

Recension av VMV Hypoallergenics 1635 Shave Cream No.02 Coarse Beards

Det händer väldigt sällan att jag tar tag i rakhyveln för att raka ansiktet. Lika sällan slipper jag småfinnar och irriterad hud om jag renrakar ansiktet. Det är också anledningen till att jag föredrar att trimma ner det. Fördelen med att vara blond är att det ofta ser renrakat ut ändå.

Men ibland får jag offra mig när det kommer nya produkter och se om de håller vad de lovar. VMV Hypoallergenics är ett hudvårdsmärke som gör hypoallergenvaliderade produkter. De är fria från en massa ämnen som kan verka skadliga på huden. 1635 Shave Cream No.02 Coarse Beards som produkten jag testat heter är en rakkräm anpassad för grovt skägg. Krämen ska mjuka upp skägget, motverka irritation, lugna och återfukta samt förhindra de irriterande små skäggfinnarna. Ungefär vad de flesta andra tillverkarna av lovar.

Även om rakkrämen är parfymfri känns doften ändå fräsch. Inget som hänger kvar när den sköljts av. Den är väldigt krämig och jag tycker att det behövs en rätt liten mängd för att täcka in ansiktet och halsen. Krämen innehåller bland annat cocosolja och det känns på att rakhyveln glider över huden som om du vore insmord i smör. Det blir nästan lite kul att raka med rakhyvel.

Daniel_VMV_1635-rakkräm

I ansiktet upplever jag ingen irritation alls och skäggfinnarna håller sig borta. På halsen blev det lite rödflammigt och irriterat men utan skäggfinnar. Jag tror nog att det rödflammiga beror på ovana än att produkten inte håller måttet.

Även på andra delar av kroppen fungerade rakkrämen väldigt bra och det är nog där den kommer att användas i fortsättningen. Jag är alldeles för obekväm med renrakat ansikte för att fortsätta med det.

Kan varmt rekommendera VMV Hypoallergenics 1635 Shave Cream No.02 Coarse Beards. Bra pris på en toppenprodukt som kommer vara länge.

groomingbetyg5

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s