betyg 4

“Cleansing moisturizer”

Recension av Dr Brandt Pores No More Pore Effect

Tror Dr Brandt har kommit på en ny kategori av groomingprodukt. Jag kallar det här en “cleansing moisturizer”. Asså, det är egentligen en vanlig moisturizer det är bara det att man känner sig så ren i ansiktet när man använder den. Effekten behöver man inte vänta på heller, man märker den rena redan dagen efter man använt den. Ansiktet känns liksom nytvättat, olje- och pormask- fritt nästan hela tiden. Finnar håller sig borta och huden mår liksom bara bra. Det här är en fantastiskt renande kräm och huden känns slät, “lätt”, klar och fin.

Det känns nästan lite för bra, för det känns inte helt naturligt att huden är så okej jämt. Kanske kommer den känslan från att krämen i sig luktar väldigt “kliniskt” och laboratorieaktigt, det är egentligen en ganska oangenäm doft. Den starka doften i kombination med att krämen är rätt så tjock gör den mer lämpad som en nattkräm.

dr_brandt_pores_no_more_pore_effect_2

Som vanligt med porförminskande krämer från Dr Brandt, så förminskas porerna en smula, men man kan aldrig förvänta sig några mirakel. Har man lite problematisk hy så köp definitivt den här, annars om man är ute efter ren skön hy så är det här också en vinnare.

groomingbetyg4plus

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s