KONTROLLTORNET

Grooming Awards 2013

Bild

Groomingmagazine har tillsammans med Testpiloterna utsett årets bästa groomingprodukter för 2013. Listan är lång – det är hela 36 produkter/varumärken som vi tycker har utmärkt sig lite extra under året som gått. Och vi lovar att det är en hel del märken och produktkategorier som du inte visste att det fanns!

För så är det. Groomingmarknaden har många multifunktionella produkter och varumärken som nischat in sig på specifika problemområden. Det är detta som är den största skillnaden mot kvinnliga produkter. Män är mer resultatorienterade. Det märks i våra kategorier som bland annat utser bästa problemlösaren, bästa allt-i-ett, bästa acneprodukten och bästa återställaren. Och så gillar män prylar. Årets groomingpryl är ett måste för alla som rakar sig och årets elektronik visar att det inte alltid är det senaste som håller längst. Även män börjar tänka på innehållet i produkterna. Vi har utsett årets naturliga hudvård och bästa etiskt tänk. Årets bästa vård för ansikte går till det märke som vi tror representerar nästa stora hudvårdstrend.

Och så har vi årets nykomling, som vi även korade till årets julklapp 2013. En produkt ingen visste fanns för ett år sedan…

Vi ger dig Grooming Awards 2013!

Hela listan hittar du här!

Kategorier:KONTROLLTORNET

Märkt som:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s