betyg 4

Skäm bort ditt skägg!

Recension av Mr Natty Face Forrest Beard Shampoo

Jag ligger inne med ett relativt långt helskägg och letar aktivt efter skäggspecifika produkter för både tvätt, vård och styling. Därför var det med stor glädje jag öppnade lådan och fann Mr Natty Face Forrest Beard Shampoo.

FFS doftar till att börja med väldigt gott och kommer i en riktigt sweet plåtburk. Man tippar ut tvålen i handen och jobbar upp lite lödder i händerna och tvättar sen skägget. Det löddrar rikligt så det känns som om den kan vara rätt så dryg och det är ju ett plus. Som oftast när man tvättar skägg med tvål så känns det lite torrt, ja nästan strävt när man sköljt ur löddret. Detta till trots så är skägget väldigt lättborstat efteråt. Huruvida Mr Natty’s FFS har någon närande effekt på skägget vet jag inte men vill väldigt gärna tro det.

Fredrik_Mr_Natty_FFS

Plus: Doften är mycket angenäm, löddret är tjockt och ymnigt, det är ett drygt schampo som kan glädja dig och ditt skägg länge,  förpackningen är riktigt cool och sist men inte minst den lyxiga känslan av att äntligen använda ett schampo som är avsett för skägget.

Minus: Ett riktigt I-landsproblem. Det är rätt så besvärligt att få ur tvålen ur burken andra gången om man inte låter den toka helt innan man lägger i den igen. Alternativt så kan man ju strunta i att lägga i den igen

groomingbetyg4

1 svar »

  1. E man snusare så är man van att knacka dosa 🙂 så det du påpekar som ett minus är i alla fall inte för mig ett problem

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s