betyg 5

Lera som ger fin och fräsch hud

Recension av Murad Clarifying Mask

Murad har funnits sedan 1989 och var de första att ta fram en serie med kliniska hudvårdsprodukter. Med en enkel numrering av de olika stegen i hudvård är det lätt att veta vilken produkt som ska användas. Nummer 1 står för rengörande produkter, nummer 2 står för behandlande produkter och slutligen nummer 3 står för återfuktande produkter.

Clarifying Mask är en behandlande produkt och ska alltså användas efter rengöring och innan återfuktning. Det är en porsammandragande och talgreglerande lermask. Med ingredienser som svavel, zinkoxid och lakritsextrakt ska den bland annat reducera orenheter, bekämpa acne, lugna och lindra irriterad hud.

Daniel_murad_clarifying_mask

Lermasker är min favorit bland ansiktsmasker. Jag gillar den kylande och stramande känslan som lämnar huden sval och fräsch. Precis den känslan får jag när jag använder Murad Clarifying Mask. Redan när masken stryks på känns det som den gör nytta. Efter att jag tvättat av masken känns huden len och glansfri utan att kännas torr.

Vissa lermasker kommer i burkar där man får kleta med fingrarna vilket känns lite bökigt. Jag gillar denna kommer i en plasttub. Det är enklare att ta precis så mycket som behövs. Enda nackdelen jag kan komma på med lermasken är att den syns tydligt när den ligger på huden. Kanske inte jättekul när vi har två stora fönsterpartier hemma med en gångbana utanför. Jaja, det bjuder jag på.

Riktigt bra produkt som är väl värd sitt pris. En riktigt fin present om du inte vill ha den själv.

groomingbetyg5

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s