betyg 4

Skäggolja – Vilken grej!

Recension av Mr Bear Beard Brew 

Nu tänker nog de flesta, vad i hela friden är skäggolja för något? Jag är den första att erkänna att jag tänkte precis samma sak då jag hörde talas om det. Däremot är det inte alls så märkligt som det låter, och för Er som inte har stenkoll på vad en skäggolja är och vad man använder den till så kommer här en kort förklaring.

Det är en väldoftande olja. Som du applicerar i ditt skägg, eller i din mustasch. Och du gör det för att ditt ståtliga skägg inte ska förvandlas till en risbuske. Alltså skäggoljan har en mjukgörande effekt på ditt skägg och dessutom så luktar den gott.

Eftersom jag har ett oförklarligt sug att testa alla nya udda produkter så sprang jag in hos en barberare och köpte en liten flaska. Det blev en olja från Mr. Bear med en doft som tillverkaren valt att döpa till ”Wilderness”, säkerligen för att bibehålla någon form av rå manlighet då själva produkten i sig kanske inte utstrålar massor av maskulinitet.

Fredrik_Ståhl_Mr_Bear_skäggolja

Oljan doftar starkt av ”trä och gammal skog”, som i kombination med en skvätt citrus gör att du känner dig riktigt fräsch efter att du jobbat in den i skägget.

En liten flaska innehållandes 30 ml har en prislapp på dryga hundringen, och den räcker förvånansvärt länge. Jag har använt Mr Bear Beard Brew Wilderness nästan dagligen i snart en månad och det är en knapp märkbar mängd som försvunnit. Så produkten förtjänar definitivt att kallas för prisvärd.

Jag personligen tycker att det här är en riktigt bra grej, och den fungerar bra för mig och min hud och mitt skägg. Sedan jag började använda oljan så kan jag faktiskt inte minnas en enda dag då mitt skägg eller huden under skägget har kliat. Själva appliceringen är väldigt enkel, det enda jag gör är att jag tar några droppar i handen och därefter masserar jag in oljan i skägget och i huden. Superenkelt.

Det som gör att jag med stor sannolikhet kommer att fortsätta använda oljan är att den är så fantastiskt dryg och förvandlar mitt annars rätt så hårda skägg till rena sockervadden.

groomingbetyg4

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s