betyg 5

En dryg olja för skägget

Recension av Mr Natty Frank’s Beard Elixir

Som asiat har jag välsignats med en helt okej skäggväxt och i dessa ”movembertider” har jag valt att satsa på ett helskägg istället för mustaschen. Vid tidigare försök har jag alltid gett upp vid en viss längd för att huden har blivit irriterad och det har kliat.

Men den här hösten har jag givit skägget en chans och i den vevan fick jag även möjlighet att för första gången prova en ”skäggolja” nämligen Mr Natty Frank’s Beard Elixir!

Denna lilla glasflaska innehåller en koncentrerad skäggolja baserad på naturliga oljor. Och trots att det bara är 10 ml så är den väldigt dryg och har räckt hela hösten. Jag tar ett par droppar i handflatan och masserar sedan in oljan i skägget. Doften påminner om träolja men påverkar inte annan doft, typ parfym som jag använder.

Sedan jag har börjat använda den så har jag inte haft några problem med torr hud eller att skägget kliar. Man får en fräsch och ren känsla. De få dagar då jag glömt använda den känns det inte lika bra helt enkelt.

mr_natty_franks_beard_elixir

Dessa egenskaper och att den räcker så länge gör att jag starkt rekommenderar Mr Natty Frank’s Beard Elixir. Som jag skrev ovan så var det första gången jag använder en sådan här produkt så jag har inget att jämföra med, men är väldigt nöjd och kommer fortsätta använda det så länge skägget finns kvar!

groomingbetyg5

testpilot josef

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s