betyg 3

Ett exklusivt serum som jämnar ut hudtonen

Recension av Peter Thomas Roth Camu Camu Power C x 30 Brightening Serum

Peter Thomas Roth Camu Camu Power C x 30 Brightening Serum är ett väääldigt långt produktnamn så jag förkortar det till PTR Camu Camu. Med det avklarat vill jag säga att jag testat PTR Camu Camu slaviskt en dryg månad, både morgon och kväll. Det är ett ansiktsserum som ska ljusa upp och jämna ut hudtonen och förbättra hudens kollagen.

Flaskan är liten och ser exklusiv ut. Detta är en av produkterna som du kan fronta i badrumshyllan. Bara något så exotiskt som Camu Camu får det att kännas extra exklusivt. Myrciaria dubia, även kallat Camu Camu är ett litet buskigt vattennära träd som växer i regnskogarna i Peru och Brasilien. Från trädet plockas små bär som är väldigt rikt på vitamin C. Vitamin C är en viktig anti-oxidant som deltar bland annat vid bildningen av collagen. kollagenet fungerar som cement och binder samman hudens celler. Vitamin C stärker också huden och blodkärlen och får sår att läkas snabbare.

peter thomas roth_camu_camu_power_c_serum

Innehållet är som vatten och för mig räckte det med ett tryck på pumpflaskan för att få rätt mängd. Först tvättade jag rent ansiktet, sedan på med serumet så det får sjunka in i huden och efter det följde jag upp med fuktighetskräm.

Efter en månad tycker jag att huden ser jämnare ut i tonen. Inte någon dramatisk förändring men så pass att jag ser lite skillnad. Jag har väldigt lätt för att få olika nyanser i ansiktet, framförallt i pannan och runt näsan. Skillnaderna är inte alls lika stora längre. Så jag kommer fortsätta att använda PTR Camu Camu. När det gäller fina linjer så kan jag inte påstå att jag märker någon skillnad. En förklaring till det är att jag inte har fått några än 🙂

I det stora hela tycker jag att detta är en produkt som är värd att testa om du känner att du vill jämna ut tonen i ansiktet. Det ger ett fräschare intryck. Däremot är priset något högt så det svider till lite i plånboken. Efter en månad har jag nog använt 1/10 av serumet vilket jag tycker är bra. Detta är ingen produkt man slösar med. Priset drar ner betyget lite och det faktum att jag inte kunnat testa om den funkar mot fina linjer.

groomingbetyg3plus

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s