Anthony Logistics

Oh boy

Recension av Anthony Logistics Acne Cleanser

Det här är en asbra cleanser för oss med acne. Normalt sett har jag inte så jättemycket finnar men periodvis så får jag utbrott som inte vill ge sig. Jag var mitt i ett sådant utbrott när jag fick hem Anthony’s acne rengöring. Oh boy vad den funkar bra. Asså det är ju inte så att acnen bara försvinner mirakulöst men efter regelbunden användning har mitt nuvarande acne-utbrott börjat ge med sig.

För att vara en acne cleanser är den här väldigt mild och jag har inga problem att använda den två ggr dagligen (så länge jag återfuktar) men jämfört med en vanlig ansiktsrengöring sliter den lite på huden. Det som är lite farligt är att huden känns riktigt skön och lugn efter rengöringen. Resultatet av en massa lugnande ämnen och vitaminer men se verkligen till att återfukta och skydda huden efteråt eftersom den innehåller salicylsyra. Jag tänker att såhär på vintern kanske jag varvar den med en mildare rengöring på morgonen.

anthony_acne_cleanser

Jag gillar dessutom storleken på behållaren, nästan 250 ml. Praktiskt, cleansers går ju åt så jag vet inte varför alla envisas med att ha små förpackningar på dem.

Man blir ren och och man blir len. En femma för acne-benägen hud.

groomingbetyg5

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s