betyg 3

Inte för alla

Recension av Dr Brandt Pores No More Pore Effect

Pores No More Pore Effect från Dr Brandt är en kraftfull dubbelverkande nattkräm för fet hud. Egentligen är den väl tänkt för problemfylld, finnig hud då den skall lösa upp blockeringar och lugna känslig irriterad acnebenägen hud. Nu lider inte jag av varken fet hud eller acne så jag har svårt att utvärdera effekten i just det syftet men finner ändå produkten tilltalande som nattkräm. Dels känns huden ordentligt återfuktad, len och ”lugn” men den är också dryg och väldoftande. En liten klick räcker och det är väl tur det eftersom produkten är ganska dyr, 605 kr. Jag skulle gissa på att burken räcker ungefär fyra månader vid normalt användande.

Den kommer i en snygg burk i transparent hårdplast med marinblå inslag och den har en skön tyngd. Lukten är något svårdefinierad men påminner en hel del om SPA-produkter. En liten hint av te och mint. Krämen är lättarbetad och perfekt i konsistensen, inte för hård, inte för vattnig.

dr_brandt_pores_no_more_pore_effect

Dr. Fredrick Brant har länge försett marknaden med högkvalitativa produkter och Pores No More Pore Effect är inget undantag. Lider du inte av någon problemhud och bara är ute efter en riktigt bra nattkräm skulle jag dock rekommendera att lägga pengarna på något annat alternativ. Murad och Ole Henriksen har många bra nattkrämer.

groomingbetyg3plus

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s