Bamboo Men

Deostick i håret?

Recension av Bamboo Men Texturizing Wax Style Stick

Texturizing Wax Style Stick är något så innovativt som ett hårvax utformat som en klassisk deo. Det skall ge textur, volym och starkt hår. Själv upplevde jag bara produkten som krånglig och kletig. Visst gav den väl viss textur och volym men appliceringen hade en hel del att önska och med det utbud av vax som finns så hamnar den tyvärr långt ner på önskelistan.

bamboo_men_texturizing_wax_style_stick

Genom att gnida sticket direkt i torrt hår i cirkulära rörelser skulle man enligt produktbeskrivningen uppnå ett lättarbetat och friskt hår med bra hållbarhet. Det jag i första hand upplevde var att fördelningen av vaxet var oerhört svår att kontrollera, man fick stå i en ganska onaturlig och obekväm ställning för att överhuvudtaget lyckas. Dessutom fick jag en obehaglig känsla av att man sliter av hårstrån då vaxet är så pass hårt och kompakt. Det är möjligt att Texturizing Wax Style Stick fungerar bättre för personer med längre hår. Då skall man på traditionellt vis gnugga en liten mängd vax mellan fingrarna och fördela jämnt längs hårtopparna.

Doften av tigerbalsam är inte heller någon höjdare för den här typen av produkt. Ett hårvax skall, i mitt tycke, inte ha någon distinkt lukt och måste den tvunget dofta så får det gärna vara lite diskret citrusaktig arom.

Nej, det här var ingen höjdare, i alla fall inte för mig och mina behov..

groomingbetyg1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s