betyg 4

En produkt med solskydd för hela kroppen

Recension av VMV Hypoallergenics Spring Fresh Oil-Free Nourisher

VMV Hypoallergenics är det enda märke som hypoallergenvaliderar sina produkter. Produkterna är bland annat helt fria från parfym, färgämnen, parabener, konserveringsmedel, m.m.

Här har vi en ultralätt och oljefri fuktighetskräm med SPF 15 som kan användas till ansikte, händer och kropp av män, kvinnor, barn och ungdomar. Fuktighetskrämen ska balansera, återfukta och matta ner fet hud.

Plasttuben är rätt anonymt designad. Inga stora loggor m.m. Fokus ligger verkligen på att lyfta fram produktens hypoallergeniska fördelar. Jag gillar inte skruvkorken då konsistensen är lite av det lättare och rinnigare slaget. Det blir lätt en överdosering och det är ju lite slöseri. Däremot går det att använda eventuell ”överdos” till vilken kroppsdel som helst.

Daniel VMV Spring Fresh Oil-Free Nourisher

Det är något av de största fördelarna med produkten, att den går att använda till hela kroppen. Hade det bara varit en snabbkork så hade den varit perfekt i gymväskan. Tänk att kunna smörja in hela kroppen med en produkt som är så pass snäll mot huden. Det sätter liksom pricken över i efter träning. Nyttig inifrån och ut!

De naturliga ingredienserna ger en väldigt mild doft som känns fräsch. Men ingen doft som känns mer än när jag smörjer in mig. Detta kan vara en fördel om du använder parfym. Då har du inget annat som konkurrerar med luktsinnet.

Jag tycker att den går in i huden väldigt snabbt. Det blir inte kladdigt på något sätt. Ansiktet känns mattare utan att kännas torr. Den är rätt så dryg så en klick kräm stor som en femma räcker till hela kroppen för min del. Då är jag i och för sig inte jättenogrann att varje millimeter ska få ett jämnt lager.

Ändra till snabbkork så skulle Spring Fresh Oil-Free Nourisher fått toppoäng.

groomingbetyg4plus

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s