Anthony Logistics

Fräsch deo!

Recension av Anthony Logistics Deodorant – Alcohol Free

Produkter för att dölja och/eller förhindra svett finns det en uppsjö av och det gäller att prova sig fram till den som passar ens egna hud och mängden svettproduktion bäst. Det finns i huvudsak två olika typer av produkter, det ena är deodoranter som inte tar bort svett utan mer döljer doften med parfymer, och sen har vi antiperspiranterna som i olika grad, beroende på ingredienser, hindrar svettning.

Anthony Logistics deostick som jag testat nu tillhör den första kategorin dvs en deo som döljer lukt. Den har en behaglig frisk och lätt citrusdoft med kryddiga undertoner och tittar man på den digra innehållslistan är den fullspäckad med div örter. Den innehåller även vårdande aloe-vera och vitamin C vilket är den stora behållningen hos den. Extra plus är avsaknaden av hudirriterande alkohol.

anthony_alcohol_free_deodorant

Vid applicering är det viktig att man är helt torr under armarna och det tar en liten stund för produkten att torka, den ger direkt en lätt kylande effekt som är perfekt efter träning. Jag har ganska låg svettproduktion normalt och då funkar den perfekt en hel dag men vid fysisk aktivitet räcker den inte hela vägen fram utan då behöver jag en antiperspirant och rekommenderar då en från Recipe for Men. Jag ger den en fyra för dess fräschet och lugnande egenskaper.

groomingbetyg4

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s