betyg 3

Dagligen?

Recension av Rehab London Scrub Up Daily Detox

En bra rengöringsrutin är A och O när det gäller ditt ansikte. Att lägga till en djuprengörande scrub en till två gånger i veckan kan ge din hy en boost samt ser till att övriga produkter fungerar bättre.

Fler tillverkare börjar kombinera rengöring och scrub i ett och vill att dessa skall användas dagligen, men jag har pratat med flera hudterapeuter som starkt avråder från detta då en scrub sliter på huden. Huden behöver vila ett par dagar mellan skrubbningarna och jag använder det själv bara en till två gånger i veckan. Men då jag använder det mer sällan väljer jag hellre en scrub med grövre och fler korn.

Denna milda scrub har en bra konsistens och bra rengörande egenskaper men innehåller på tok för lite korn. Rehab London vill att man använder denna dagligen, (vilket inte är att rekommendera) men den är heller inte optimal för att användas mer sällan. Tycker de borde dela upp produkten och ha en separat rengöring för daglig användning och en scrub med fler/grövre korn att ta till mer sällan.

rehab_london_scrub_up_daily_detox

Ett plus får den för innehållet som till 95% består av naturliga ingredienser och att den ej är parfymerad. Rehab London Scrub Up Daily Detox får en trea och jag kommer definitivt hålla kolla på Rehab Londons övriga produkter.

groomingbetyg3

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s