betyg 5

Ansiktssmör

Recension av Neal’s Yard Remedies Men Rejuvenating Moisturiser

Dags för ännu mer naturliga alternativ i skönhetsdjungeln. Här är det klassiska Neal’s Yard Remedies som satsar på manliga skönhetsbehov. Genom naturliga och ekologiska ingrediens-val skapar de en komplett serie med allting som behövs i ens fåfänga liv. Denna gång provar jag fuktkrämen Rejuvenating Moisturiser.

Neal’s Yard Remedies Men Rejuvenating Moisturiser innehåller bl.a. jojoba och grönt kaffe (vad nu grönt kaffe är). Här kretsar allting kring naturliga val och antioxidanter. Det första man slås är hur tjock produkten är. Det är inte en kräm, gel, lotion eller ”formula” av något slag – den är ett ansiktssmör. Ett ansiktssmör som försvinner på knappt en sekund och lämnar, förvånansvärt, en mycket matt yta som ser frisk och fräsch ut, oavsett väder. Produkten doftar lite skog-igt, lite ört-igt och rent allmänt väldigt naturligt. Det är inte jättegott, men det känns naturligt och rätt.

neal's_yard_remedies_men_rejuvenating_moisturizer

Den kan användas både morgon och kväll. Den är perfekt som nattkräm och oväntat bra som dagkräm med sin förmåga att direkt absorberas och inte lämna efter sig en glansig hinna. Efter en natt med Rejuvenating Moisturiser insmort i ansiktet vaknar man upp med ansiktet härligt återfuktat och fast utan några tecken på torrhet någonstans. Denna känsla får man vid första användning och den stannar kvar varje gång man använder produkten.

Denna är den bästa lite fetare fuktkrämen jag provat. Känner du att ansiktet behöver en grundlig fuktighetsbehandling och har du ett mörkt samvete och vill rensa det lite? Då är denna produkt som gjord för dig. Högsta betyg för perfekt prisvärd fukt som absorberas direkt.

//Patrick, Testpilot 19 år

groomingbetyg5

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s