betyg 3

Bra återfuktning, men de glömde glansen

Recension av Rehab London No Shine

Rehab London är ett nyinkommet hudvårdsmärke i Sverige. Serien består av sex hudvårdsprodukter som innehåller handplockade botaniska ingredienser och eteriska oljor. Produkterna lämnar inga rester kvar på huden så de funkar även för känslig hud.

Förpackningarna är riktigt snygga, svarta och stilrena. Ingen anledning att skämmas när de står framme på hyllan. Jag har testat Rehab London No Shine som är en fuktighetskräm för ansiktet som både återfuktar och mattar huden. Den kommer i en smart liten tjock pumpflaska som gör det lätt att dosera rätt.

Daniel Rehab London No Shine

Jag gillar doften som påminner lätt om herrparfym. Det är inte för starkt men tillräckligt för att det ska kännas. Den är lätt att smörja in och går in lätt i huden. Däremot märker jag ingen skillnad med den mattande effekten. Efter att jag smort in ansiktet tycker jag att pannan blir glansig. Det håller i sig resten av dagen. Jag brukar uppleva att fuktighetskrämer har den effekten tyvärr. Däremot fungerar återfuktandebiten bra. Huden känns smidig och ja… återfuktad helt enkelt.

Krämen tar slut rätt fort. Speciellt om man är två på den. Men för 209 kronor tycker jag att den håller tillräckligt. Ett stort plus för de naturliga ingredienserna.

groomingbetyg3plus

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s