betyg 5

Omedelbar effekt

Recension av Recipe for men Under Eye Gel

Svenska Recipe for men brukar man kunna lita på. Enligt min mening levererar man hög kvalitet till överkomliga priser och är det motiverat så väljer jag gärna svensktillverkat när jag kan. Man skall givetvis stötta sina landsmän men då vill det ju självklart till att produkten håller måttet också.

Jag har under sommaren testat en ögongel som enligt förpackningen skall minimera mörka ringar och svullnader. Recipe for men Under Eye Gel skall förvaras i kylskåp för maximal effekt. Sagt och gjort, jag slängde in den diskreta plasttuben i kylen och lät den ligga under natten. Cirka fyra timmar senare, styrde jag mina sömndruckna steg mot köket och plockade ut förpackningen, förflyttade min morgontrötta lekamen till badrummet, tryckte ut en liten klick på ena lillfingret och applicerade gelen under båda ögonen. En otroligt skön och svalkande känsla spred sig genast och visst vaknade jag till. Det här var ju riktigt trevligt tänkte jag men bestämde mig ändå för att även testa produkten när den legat i rumstemperatur som jämförelse och vilken skillnad. Morgonen efter upprepade jag proceduren och det var ju inget kul alls. Det var som vilken kräm som helst.

recipe_for_men_under_eye_gel

Nu har jag inga mörka ringar att tala om så jag har svårt att bedöma gelen på den punkten men när det gäller kyleffekten så är det inget snack om saken, Här görs jobbet med bravur. Med en kanonsommar som i år har ju förutsättningarna dessutom varit perfekta för en kylande ögongel. Många gånger har jag sprungit direkt från stranden till kylskåpet för en svalkande effekt och om jag nu skall hitta någonting att klaga på så är det väl just det, att man lätt fastnar i ett beroende om man nu kan kalla det så. Man vill ha den där kylande effekten hela tiden men den varar ju bara i ett par sekunder och även om produkten är dryg så tar den ju slut ganska snabbt vid regelbundet användande. I slutet använde jag den kanske 5-6 gånger per dag och då räcker inte 25 ml särskilt länge.

Den långsiktiga effekten är väl högst oklar men känslan när den kalla gelen appliceras på solbränd hy är svårslagen och det räcker för mig. Jag känner mig både piggare och fräschare och Recipe for men Under Eye Gel kommer därför alltid att ha en given plats i mitt kylskåp.

groomingbetyg5

1 svar »

  1. Måste ge recensionen kritik, om man nu inte kan mäta om den gav något form av resultat emot mörka ringar under ögonen så är de ju helt värdelöst att ens skriva en recension, är ju som att skriva om ett par vinterdäck något liknande ”ja de greppar mycket bra men eftersom att de nu var vår och all is var borta så fanns de inte så mycket att prova”. De här låter ganska dumt, de gjorde även denna recension.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s