Anthony Logistics

Kabaam!

Recension av Anthony Logistics Instant Fix Oil Control

Dessa nya mattkrämer går verkligen från klarhet till klarhet. Jag minns när jag skaffade min första. Det var en Biothem T-Pur för en sisådär 10 år sen. Jag minns att när jag smetade på den för första gången så kände jag mig helt blown away, min oljiga nuna hade gått och blivit en normal hy… i ett par timmar i alla fall. Sen blev mitt ansikte lite surt och retalierade med att spotta ur sig extra mycke olja istället.

Instant Fix Oil Control håller hela dagen. Jag bullshitar dig inte. Den är helt fantastiskt och går rakt in i huden och gör den dessutom störtskön. Vissa av de här krämerna kan nästan få huden lite för torr. Inte denna, den gör den spänstig, smidig och “snygg”. Krämen är dessutom väldigt dryg och luktar gott (tyvärr lite offentlig toalettvål över den insmickrande citrus-doften, men ändock gott). Sa jag att den var parabenfri också?

anthony_instant_fix_oil_control

Vissa dagar kanske jag använder en annan ansiktskräm för att få en annan effekt men om jag skulle känna mig lite oljig i ansiktet innan after worken så kan man alltid dutta på lite Anthony. Oljan försvinner mirakulöst och ganska direkt. Man behöver inte ens tvätta ansiktet med en cleanser så det här är en vinnare för skrivbordslådan.

Det blir en 5a. En gnutta anti-aging i den och den hade fått en 6a. Lätt.

groomingbetyg5

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s