betyg 5

Cold Turkey

Recension av Rehab London Cold Turkey Shaving Gel

”For a shave worth having”

Så står det på förpackningen till Rehab London’s rakgel Cold Turkey. Stora ord ger stora förväntningar och Rehab London är ett nytt märke här i Sverige men i hemlandet England slåss kändisarna om produkterna. Med hjälp av kända män och sexsymboler som Robbie Williams, Robert Pattinson och Russell Brand har märket fått ett rejält genomslag på marknaden och jag har alltså under en månads tid fått den stora äran att testa deras rakgel med det ytterst grymma namnet Cold Turkey.

Som så många av de nya aktörerna på marknaden i dag erbjuder Rehab London endast helt naturliga produkter. Produkter fria från tråkiga och miljöförstörande ämnen som parabener, sulfater och syntetiska dofter. Istället får vi mycket häftigare ingredienser som alger från Hawaii och vulkanisk sand från Tahiti.

Här får du en rakgel som nästan är helt genomskinlig och den erbjuder en fantastisk rakning. För det första är kylningseffekten underbar för en morgontrött hy. Det blir en omedelbar kick som hjälper dig att vakna lite snabbare och lite skönare varje morgon. Dessutom gör den transparenta gelen att du lätt ser var du skall raka dig, till skillnad från att ha ansiktet fyllt av tjockt lödder som ibland gör rakningen till en ren gissningslek.

rehab_london_cold_turkey_shaving_gel

Förpackningen är modern, den andas lite punk, lite 80-tal och brittpop och jag kan se den fungera utmärkt hos den yngre generationen men även hos en generation som vägrar åldras, en generation som fortfarande är lite rock ’n’ roll och gärna gör uppror mot konventionerna. Någon som vägrar köpa samma som alla andra och är beredd att betala lite för att sticka ut från mängden. Rehab London Cold Turkey Shaving Gel kostar en slant men å andra sidan, det är svårt att sätta ett pris på lycka och så länge jag har lite kvar i tuben är jag lycklig men när den här tar slut så går jag nog Cold Turkey.

groomingbetyg5

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s