betyg 4

Perfekt för mig som nattkräm

Recension av Cicamed 24h antioxidant

En återfuktare är ju given i ens groomingrutin men frågan är ju vilken man ska välja i djungeln av märken och varianter. Jag har tagit hjälp av en hudvårdsspecialist, Lydia på Grooming Studio som analyserat min hud och kommit fram till en ganska typisk blandhud som ibland blir lite torr, speciellt på vintern. Jag brukar ha en mer fuktgivande kräm under viterhalvåret och under sommaren mer skyddande och lugnande krämer.

Under en månad (juli) har jag nu fått testa en hudkräm som framförallt är till för torr hud och något jag själv skulle valt att använda på vintern. Det är en kraftig hudkräm som tar en stund att absorberas av huden men efter en stund lägger den sig bra och lämnar inte någon blank yta vilket kan vara vanligt bland fetare hudprodukter. Doften är ok men blir efter en stund obefintlig vilket jag ser som plus.

cicamed_24h_antioxidant

Då jag inte just nu har så torr hud använder jag den som nattkräm vilket visar sig vara en hit då jag vaknar med ett mjukt och lent ansikte, och som jag upplever, lite mer lättrakat än tidigare. Jag har tidigare inte använt olika produkter för natt och dag så detta blev en ny och nyttig erfarenhet och kan vara värt att prova för dig som inte testat. Jag ger Cicamed 24h antioxidant en fyra just nu vilket kan öka till vinter då min hud ofta är mycket torrare.

groomingbetyg4

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s